+31 (0)6 2444 9388

Marten Hofland, Hofland Mediation (Lijnden)

Ik ben ontzettend tevreden over de producten/diensten die ik heb afgenomen bij hilgie.com. Dit betreft logo ontwerp, briefpapier en visitekaartjes. De snelheid van de service in combinatie met mijn tevredenheid over de stijlvolle ontwerpen maken dat ik vol vertrouwen door ga met hilgie.com met het realiseren van een website!

Anouk Moreau, Speelgroep Kinderspel (Voorburg)

hilgie.com heeft een nieuwe website voor mij ontworpen en gemaakt. Daarnaast is mijn oude logo "gepimpt". Ik ben erg tevreden over de verleende diensten en over het resultaat. In elke fase van het proces was het mogelijk om dingen aan te passen. Ik heb één suggestie voor verbetering. Ik heb…

Stefanie De Landtsheer, Van der Valk Hotel Antwerpen

Geweldige service, hilgie.com levert snel en kwalitatief werk. Onze website en de social media kanalen zien er veel beter uit!

Sjoerd Schenk, Schenk Engineering

hilgie.com heeft mijn logo, mijn visitekaartjes en de handtekening voor mijn zakelijke mail verzorgd. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van hilgie.com en nog meer tevreden over het eindresultaat. Na mijn eigen ideeen te hebben gedeeld met hilgie.com begon het pas echt te leven. Na verschillende opzetten te hebben…

Stefanie Basten, T-Hagenbouw

hilgie.com heeft voor ons, T-Hagenbouw, alles ontworpen. Van logo tot visitekaartjes, briefpapier en offertemappen. Er wordt altijd snel gereageerd en gelijk gehandeld! Oftewel, wij zijn zeer tevreden over hilgie.com, bedankt!

Laatste projecten