+31 (0)6 2444 9388

Logo ontworpen voor YourSkin huidverzorging te Leiden. Twee logo's ontworpen.
Omschrijving

Logo ontwerp YourSkin Huidzorg

Opdrachtgever
YourSkin Huidverzorging
Locatie
Leiden, Nederland
Werkzaamheden

Nieuw logo ontwerp 

Het proces

YourSkin Huidverzorging te Leiden heeft hilgie.com gevraagd een nieuwe logo te ontwerpen. Dit logo moest 3 gezichten bevatten die elk een 'huidaandoening' hebben. Naast dit logo hebben wij ook een logo ontworpen met de bedrijfsnaam erop. De kleuren en contouren zijn in beide logo's goed herkenbaar.

Kijk ook eens naar andere logo ontwerpen van hilgie.com:
- Logo Muziekcafe Oranje
- Logo De Ekster
- Stichting Maaltijd voor een kind
- Logo V.L.T.C. Sobri

Beoordeling klant

Voor onze nieuwe website www.yourskinhuidzorg.nl wilden wij een professioneel logo laten ontwerpen en hebben de opdracht bij hilgie.com neergelegd. Door de zeer goede en efficiënte communicatie is het ontwerp traject zeer vlot verlopen en hebben wij meteen een tweede opdracht geplaats, voor het professionaliseren van ons bedrijfsnaam logo. Beide ontwerpen zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, zeer snel en voor een ongelooflijk scherpe prijs. hilgie.com is een absolute aanrader, toekomstige ontwerpen zullen wij gegarandeerd weer door hilgie.com laten maken.

Mvg, Marco
YourSkin HuidZorg

Image

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten