+31 (0)6 2444 9388

Over hilgie.com

Verleden
hilgie.com is in 1999 als eenmanszaak opgestart in Singapore. Het bedrijf is in 2000 geremigreerd naar Nederland. Door de opstart in Singapore heeft het bedrijf zich in de jaren ontwikkeld tot een internationaal bedrijf voor website ontwerp en ontwikkeling en zijn er heel wat websites van de hand van hilgie.com op het web te vinden. Door diverse bezigheden is er besloten het bedrijf in 2006 te stoppen. Het bedrijf deed dan wel eens waar geen zaken meer, maar hilgie.com heeft zich wel al die tijd bezig gehouden met de online ontwikkelingen en nieuwe technologieën en heeft deze zich steeds eigen gemaakt. In deze periode zijn er ook grafisch ontwerpers aangehaakt met een grote passie voor hun vak.

Heden
Bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2012 is het nieuwe hilgie.com weer een feit. Uit een idealisme voor het ontwerpen en ontwikkelen van uitzonderlijke websites is hilgie.com terug in een nieuw jasje. We richten ons niet meer alleen op het ontwerpen en ontwikkelen van websites, maar hebben specialisten aangetrokken om ook het te zorgen voor prachtige grafische ontwerpen en hebben ons ontwikkeld tot een expert in kennis van social media. Het doel van hilgie.com is niet meer alleen het ontwerpen en ontwikkelen van websites, maar het ontwerpen en ontwikkelen van unieke websites, waarbij grafisch ontwerp, social media en SEO minstens zo belangrijk zijn als het ontwikkelen van de website alleen. Bij hilgie.com denken we ‘out of the box’, we kleuren niet alleen binnen de lijntjes, maar kijken wat er gebeurd als je er een keer buiten gaat. En wat blijkt, de mooiste en beste websites en meest unieke grafische ontwerpen ontstaan wanneer er creatieve geesten bij elkaar komen die durven af te wijken van de massa. We zijn ons er van bewust dat we in een financieel lastige tijd opereren. Daarom hebben we er voor gezorgd dat we bij hilgie.com alles kunnen doen voor een relatief lage prijs en we zeer snel resultaat kunnen opleveren.

Toekomst
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten