+31 (0)6 2444 9388

Social Media en de eerste indruk

Social Media marketing en profiel en banner design voor social media kunt u betaalbaar laten doen bij hilgie.com

7 september 2015 - Hoe vaak krijgt een eerste indruk een tweede kans?

Uh...?

Hoe vaak krijgt... Ja, rare vraag natuurlijk! Er is maar één eerste indruk, en hoewel een tweede indruk iets kan toevoegen of afdoen aan de eerste indruk, is die eerste toch meestal onuitwisbaar. Daarom solliciteer je in je nette kleren, breng je voor je kennismaking met je eventuele aanstaande schoonouders een klein cadeautje of een bloemetje mee ga je niet in je stinkende kluskleren op vrijerspad.

Dus... als je je presenteert op social media met een achtergrondbanner – want dat staat zo leuk - dan is die banner tiptop in orde. Een goede achtergrondbanner is je frontdesk. Je online visitekaartje, je eerste kennismaking en dus... je eerste indruk!

Zoete vruchten

Logisch dat je daar veel werk van maakt. Zo'n mooie banner kan je bedrijf een eigen plekje onder de internet-zon geven. En daar pluk jij als eigenaar of directielid de zoete vruchten van. Een achtergrondbanner met je logo, of het product dat je onder de aandacht wil brengen, komt heel intrigerend over. Dus komen mensen naar je website... Bingo!

Nu zijn er tal van software programma's op internet te krijgen, veel zelfs gratis of voor een habbekrats, waarmee je een mooie banner kunt maken. Lekker een avondje knutselen, klaar ben je!

Maar een achtergrondbanner of bedrijfslogo op social media moet er gelikt uitzien wil hij nog indruk maken. Op Facebook met je bedrijfslogo in plaats van een fotootje of een nietszeggende avatar werken, is professioneel, een achtergrondbanner (een plaatje in een plaatje eigenlijk, vaak het bedrijfslogo of iets uit je huisstijl) als Facebooks achtergrondfoto heeft een mooie uitstraling.

Passie

Met andere woorden, je achtergrondbanner of logo in social media moet er professioneel uitzien. Dat geeft een goede eerste (en vervolg) indruk. Sommige mensen gruwen van het woord 'professioneel', want het heeft zo weinig...huh... passie. Maar die vergeten dan dat webdesigners werken vanuit hun passie. En die passie is mooie websites maken, mooie logo's, mooie banners, mooie visitekaartjes, alles moet mooi en gestroomlijnd zijn.

Wij van hilgie.com werken vanuit die passie en ontwerpen samen met jou de allermooiste achtergrondbanner met allure. Een banner waarmee je je organisatie of product presenteert, zodat mensen meteen zien waar het bij jouw organisatie of bedrijf om gaat.

Professioneel, dynamisch, met allure en helemaal je eigen stijl... zo'n banner heb je nodig op social media!

 

Andere artikelen die misschien interessant voor u zijn:
Virtueel werken heeft de toekomst
Visitekaartje is van alle tijden
Pinterest hoort er bij
Goedkope webhosting? Vergeet het maar!
Content Management hoort er bij

 

Over hilgie.com: 
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Laatste projecten