+31 (0)6 2444 9388

hilgie.com Innovative and Advanced

hilgie.com: one-stop-shop
Veel (kleine) ondernemers onderschatten de waarde van goede communicatie. Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website, actieve social media, een professioneel logo, een handig flyertje. Stuk voor stuk communicatiemiddelen die onmisbaar zijn in het contact met (toekomstige) klanten. Maar waar begin ik? Wat heb ik nu echt nodig? En de kosten? Vragen waar veel ondernemers mee zitten.

Wat kan hilgie.com voor je doen?
hilgie.com denkt graag mee. Over hoe je de boodschap van je bedrijf kunt versterken en hoe je de doelgroep kunt bereiken. Wij weten wat werkt. Uiteraard gaan we uit van jouw specifieke wensen en werken we eerlijk en transparant. Dat betekent vooraf een plan van aanpak en een heldere offerte. En deadline is deadline maar we zijn pas tevreden als jij dat bent.

Tijd is kostbaar. Daarom bieden wij als ‘one-stop-shop’ de mogelijkheid om alle klussen op één adres onder te brengen. Of het nou gaat om online of offline communicatie, wij adviseren en realiseren hét middel dat scoort.

Ook voor het opfrissen van bestaande middelen kun je bij hilgie.com terecht. Bijvoorbeeld als je website niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Of als de huisstijl van je bedrijf toe is aan een nieuwe look.

Online – meer bezoekers en volgers
Een goed ontworpen website genereert omzet. Zo simpel is het. hilgie.com is gespecialiseerd in het bedenken, maken en onderhouden van onderscheidende websites die gevonden en gelezen worden. Wij richten onze websites zo in dat zoekmachines ze snel vinden en weergeven in de zoekresultaten. Onze Search Engine Optimalization (SEO) technieken hebben zich ruimschoots bewezen en zorgen voor meer bezoekers. Ook de social media activiteiten voor je bedrijf kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Offline – onmisbaar als ondersteuning
Offline en online communicatie versterken elkaar. Zo kan een opvallende advertentie de lezer uitnodigen tot een bezoekje aan een website. Of krijgt een bedrijf dankzij het creatieve flyertje op de toonbank meer volgers op social media. Print blijft dus belangrijk, ook in deze digitale tijd. Bijkomend voordeel is dat de kosten van drukwerk tegenwoordig een stuk lager zijn dan vroeger. hilgie.com ontwerpt en vervaardigt folders, brochures, flyers, logo’s, huisstijlen en visitekaartjes. In de sfeer die bij jouw bedrijf past.

Effectief communiceren met de doelgroep? hilgie.com helpt graag.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten