+31 (0)6 2444 9388

Een goede website laten maken kost een paar centen

Ambachtelijk webdesign bij hilgie.com

‘Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat”... hoe vaak zeggen we dat niet! Waar deze uitspraak vooral geldt is voor het ontwerpen en maken van een website. Hoe meer geld je hierin investeert, des te beter wordt je website. Waarmee niet gezegd is dat ‘duur’ ook per se ‘goed’ betekent.

Als beginnend zzp’er kun je je tevreden stellen met een website die je standaard maakt bij verschillende programma’s die hiervoor zijn. Als je betaalt voor een domein krijg je je eigen extensie en een hostingbedrijf vinden is ook zo’n probleem niet. Voor een paar tientjes per maand – waarbij je dan ook een upgrade doet in het bouwprogramma – ben je klaar!

13 in een dozijn

Maar… dan moet je werken met standaard templates (de lay-outs van een website), 13 in een dozijn, en zeker weten dat jouw gesloof om de boel in orde te krijgen niet het gewenste resultaat oplevert voor wat betreft bezoekersaantallen en conversie. Je wilt immers met je website mensen informeren, overtuigen en dan iets verkopen!

Daar komt echt meer bij kijken! Vakwerk. En vakwerk wordt geleverd door mensen die er verstand van hebben. Die vind je bij webdesign bedrijven zoals hilgie.com en collega-bedrijven. Hilgie.com maakt alle websites met de hand, heel ambachtelijk. En pas nadat er met jou is overlegd wat jij van je website verwacht en hoe die in elkaar moet zitten. Er is geen standaard website te vinden bij hilgie.com. Het is allemaal maatwerk. En ja, daar betaal je voor...

Ambachtelijk product

Websites als ambachtelijk product met een zogeheten Content Management Systeem (CMS) zodat je later de inhoud zelf kunt aanpassen en aanvullen. En niet voor elke scheet terug hoeft naar de ontwerper. Als jij de websitebouwer goed hebt uitgelegd hoe je je website graag wil hebben en zij jou nog geadviseerd hebben hierover vanuit hun deskundigheid, komt er een mooi product tevoorschijn.

Een website die er goed uitziet, lekker navigeert, toegankelijke teksten heeft, een paar formulieren die onmiddellijk beschikbaar zijn (en niet na eindeloos wachten pas), ja… dat wil je hebben! De bezoeker moet er een goed gevoel bij hebben als hij op jouw website zit. Of dat nu op de laptop, de smartphone of de tablet is (je site moet dus ook responsive zijn (voor mobiele apparatuur). Niets is zo gemakkelijk te beïnvloeden als het gevoel van een mens. Dus een feel good gevoel bij je website is reuze belangrijk. Krijgen ze dat van je moeizaam in elkaar geknutselde website met standaard template? Dacht het niet… sorry.

Omzetstijging

Overweeg je dus om een website te laten bouwen, door hilgie.com bijvoorbeeld, realiseer je dan dat je de knip moet trekken. Maar als je daardoor een omzetstijging krijgt van 10 à 20 procent per jaar, dan hoeft dat toch geen probleem te zijn? En een goed gebouwde website gaat zeker een jaar of 4 à 5 mee. Daarna laat je hem lekker opfrissen (voor veel minder geld) en je kunt weer vooruit.

Bedenk dat zoekmachines niet alleen websites zoeken die goede inhoud (teksten en illustraties) hebben, maar ook sites die goed en gemakkelijk te navigeren zijn. Dus in zijn geheel gebruiksvriendelijk zijn! Een deskundig bureau als hilgie.com kan je daaraan helpen. En adviseert je al voordat er zelfs een offerte wordt gemaakt! Wat wil je nog meer?

 

Over hilgie.com: 
hilgie.com is een allround web & designbureau voor online en offline communicatie. Wij helpen je effectief te communiceren met jouw doelgroep. Door slimme en creatieve communicatiemiddelen te bedenken die naadloos bij jou en je bedrijf passen. Bijvoorbeeld een innovatieve website of een brochure met mooi beeldmateriaal en een duidelijk verhaal. Of een compleet nieuwe huisstijl die uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. Maar ook voor ‘alleen’ een logo of flyertje kun je bij ons terecht.

Laatste projecten