+31 (0)6 2444 9388

Blog

28 mei 2015 - De ondernemer van 2015 heeft een website, ongeacht of hij een zzp’er is, veel of weinig mensen in dienst heeft, lokaal, regionaal of internationaal werkt. Een ondernemer zonder website is niet meer denkbaar, net zo min als 30 jaar geleden iedere ondernemer toch ten minste wel een faxapparaat had.

Goed, dan hebt u die website. Het is mogelijk dat u die zelf hebt gebouwd, of u hebt dat overgelaten aan een bedrijf voor wie dat gesneden koek is. Een zelfgebouwde website oogt niet altijd even professioneel, er zijn er maar weinig die er zo gelikt uit zien dat ze in niets verschillen met een professioneel gebouwde. Bent u zo handig op de computer, dan kunt u zichzelf gelukkig prijzen!

De website is er dan, de inhoud staat als een paal en ook de illustraties zijn helemaal naar uw zin. Tijd om tevreden achterover te leunen dan wel weer met andere zaken verder te gaan… Nou nee, echt niet.

‘Blijft’ is sleutelwoord

U wilt dat uw website bezoekers aantrekt. Want bezoekers snuffelen rond op uw site, worden mogelijk nieuwe klanten of komen op een later tijdstip nog eens terug. Als uw website tenminste interessant genoeg blijft. “Blijft” is hier het sleutelwoord. Want een website die er vandaag net zo uitziet als drie maanden geleden is een waardeloze website.

Waarom? Ten eerste vinden de zoekmachines (met Google nog steeds als grote reus) uw website niet meer interessant. Dus eindigt uw site steeds lager op de ranglijst van zoekresultaten, met het risico dat uw concurrenten boven u staan. Google en de andere zoekmachines willen namelijk dat uw website steeds wordt aangepast, actueel blijft. Die willen een lekker, fris ding, en die site van u is dat niet meer.

Ten tweede stelt u de bezoekers die nog eens terugkeren naar uw website teleur. Als ze rondkijken op uw site constateren ze dat ze alles al een keer eerder hebben gezien en dat er niets te beleven valt op uw site. Er is geen nieuws, er zijn geen nieuwe producten of acties, niets! Maar dat hoeft helemaal niet de realiteit te zijn…

Wat u en iedere andere ondernemer nodig heeft is een Content Managing System (CMS), ofwel een applicatie (app) waarmee u eenvoudig nieuwe teksten toevoegt, oude teksten weghaalt en de illustraties actualiseert. Zo’n app stelt u in staat uw website helemaal up to date te houden. U kunt uw nieuwsrubriek bijwerken, uw blog, een actie op de homepage aankondigen en nog veel meer. U bent kortom ‘helemaal 2015’ met een CMS.

Welk systeem?

Waar haalt u zo’n systeem, wat kost dat en hoe weet u of het systeem dat u wilt aanschaffen een goed systeem is? Daar komt de professional in beeld. Die kan u adviseren en eventueel de app installeren. Hij kan u ook helpen met de regelmatige vernieuwing van de inhoud (de content) van uw website, zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent: uw zaak. Dan hebt u niet alleen de technische Content Managing, maar ook de inhoudelijke.

Misschien denkt u: hoe weet een ander nu wat ik met mijn website wil? Kijk, dat is nou typisch iets voor een bedrijf als hilgie.com. Wij leveren maatwerk op elk niveau, zowel technisch als inhoudelijk. Wij denken met u mee en koppelen steeds terug, zodat u weet waarmee we bezig zijn. We komen met ideeën waar u misschien nog niet aan had gedacht. Zodat uw website er eigentijds, bij de tijd “Google-klaar” bij staat. Want u wil bezoekers op uw website, en liefst bezoekers die bij u blijven hangen of weer terugkeren!

 

Andere artikelen die misschien interessant voor u zijn:
- Waarom nog brochures, folders of flyers laten ontwerpen?
- 3 redenen waarom uw website responsive moet zijn
- Waarom een professioneel logo belangrijker is dan u denkt

 

Over hilgie.com:
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

7 mei 2015 - In een wereld waar we meer en meer digitaal doen en steeds minder printen lijkt het er op dat folder en flyers niet meer nodig zijn. Niets is minder waar. Er zijn verscheidene redenen waarom brochures, folders en flyers zeer belangrijk zijn.

Wij, mensen, zijn niet altijd online. We kunnen niet altijd online zijn en we willen niet altijd online zijn. Steeds meer mensen beginnen een krant opnieuw te waarderen. Even niet een website met allemaal banners en flitsende beelden. Gewoon even rustig lezen. Ditzelfde gebeurt ook met brochures, folders en flyers. Deze kunnen gewoon even rustig gelezen worden als er tijd voor is. Niet zittend achter een PC Monitor of kijkend op je Smartphone. Nee gewoon relaxt op de bank of achter de keukentafel. Laatst nog vond ik een oud foldertje van de lokale Pizzeria. Hier stonden nog Halloween acties op. Niet dat ik toen een pizza besteld hebt, maar ik heb nu wel weer hun folder onder ogen, met hun telefoon nummer en de verwijzing naar hun website. Dus zelfs als ik niet online ben, kom ik toch de naam van dit restaurant tegen. Zomaar, onbedoelde reclame voor de Pizzeria. Zo werkt het ook met de brochure, folder of flyer van uw bedrijf.

Als we naar een eerste ontmoeting gaan, misschien wel die droomklant, waar we die grote opdracht van krijgen. Wat is er dan mooier om een goede eerste indruk te maken met een mooie brochure? Een eerste indruk maken in onbetaalbaar, en een goede en mooie brochure, folder of flyer helpt hier enorm bij. Er is meteen iets tastbaars en zal zeker in het begin nog op de tafel blijven liggen van deze potentiele klant. Wederom gratis reclame en toch dat streepje voor op andere gegadigden voor die mooie opdracht.

Natuurlijk is een website prioriteit nummer één. Maar als je echt die extra stap wilt maken en succesvol wilt zijn dan is een brochure, folder of flyer onmisbaar. Tegenwoordig zijn de kosten voor het afdrukken ook zo laag, dat de totale kosten van een folder of flyer ook vele malen lager zijn als 10 jaar geleden.

Interesse in het laten ontwerpen van een brochure, folder of flyer? Neem contact met ons op en we zullen graag alle mogelijkheden doornemen en vrijblijvend een offerte maken. Deze bedrijven gingen je al voor:
- A5 flyers Rijschool Carla Hagens
- Brochures en Flyers Janssen Prefabbouw
- Flyers A.M. van Dop Vermogensbeheer Vastgoed

Over hilgie.com:
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Bekijk ander nieuws van hilgie.com
- 3 redenen waarom uw website responsive moet zijn
Waarom een professioneel logo belangrijker is dan u denkt
Het 1ste kwartaal.....
- De Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn en hilgie.com slaan handen ineen

Laatste projecten