+31 (0)6 2444 9388

Blog

2 april 2015 - Het eerste kwartaal van 2015 is voorbij gevlogen. Het is erg druk met allerhande projecten. Een ontwikkeling waar wij heel blij mee zijn. Steeds meer mensen weten de weg naar hilgie.com te vinden. Het resultaat hiervan is verbluffend. Het eerste kwartaal van 2015 is het drukste kwartaal van hilgie.com tot nu toe. Maar wat hebben wij zoal gedaan? Het meeste van onze afgeronde projecten komen voorbij op onze social media kanalen of op onze website. Mocht u toch nog iets gemist hebben dan maken we hier een mooie samenvatting van al het moois van hilgie.com in het eerste kwartaal van 2015.

Logo Bewegend in Balans:

Dit was eigenlijk op de laatste werkdag van 2014, maar we nemen hem er toch bij voor 2015. Dit logo is heel herkenbaar geworden. De gebruikte kleuren zijn vrolijk en toch volledig in balans. Ook de klant is zeer tevreden over het eindresultaat

De nieuwe website van A.M. van Dop - Vermogensbeheer Vastgoed:

Ook de eerste website die hilgie.com opgeleverd heeft in 2015 is eigenlijk uit 2014. Ook op de laatste werkdag. De wens was om een simpele en makkelijke website te ontwerpen en te bouwen. De wensen worden vaak later, nadat wij de eerste opzetten voor de website hebben laten zien, duidelijker. Zo ook voor deze website. Het moest 'onder de kap' toch niet zo'n hele simpele website worden. We hebben hier een aantal extra modules voor gebouwd om het vastgoed goed tot zijn recht te laten komen. Ook kan leegstaand vastgoed met een simpele muisklik op de voor pagina van de website geplaatst worden. Dit maakt het wel zo makkelijk om het vastgoed object extra onder de aandacht te brengen. Nadat de website opgeleverd was kwam de wens om de bestaande huisstijl meer in lijn te brengen met de nieuwe website en de gebruikte kleuren. Wij hebben ook nieuwe visitekaartjes ontworpen en nieuwe A5 en A6 flyers. Alles hebben wij ook afgedrukt en is keurig netjes, kosteloos, afgeleverd. Ook deze klant heeft lovende worden voor de service en de dienstenvan hilgie.com.

De nieuwe website van Avé Stucadoors:

Voor Avé Stucadoors hebben wij behalve de website ook het logo en de huisstijl ontworpen. Dit totaal pakket levert voor beide partijen voordeel op. Voor Avé Stucadoors is er nu een duidelijk en herkenbaar pakket aan producten. Dit is heel herkenbaar. De basis van dit alles is het nieuwe logo. We hebben het extra herkenbaar gemaakt met de stucspatel. Ook de gebruikte kleuren hebben we doorgetrokken in de website en in de huisstijl. Ten slotte hebben we ook de facebook pagina aangemaakt en gekoppeld aan de website.

De nieuwe website van Monteko B.V.:

Dit project is al lang geleden begonnen. Als we de website bekijken van straalt deze eenvoud uit. En dit is precies wat deze klant wil. Het ontwerp proces heeft hierdoor extra lang geduurd. Een klant met een zeer duidelijke wens. Er werd veel tijd genomen tijdens onze tussen opleveringen. Hierdoor werd het ontwerp telkens iets aangepast naar de exacte wensen van de klant. Deze klant is zeer tevreden met de website, die opvalt door eenvoud en overzichtelijkheid.

Brochures en Flyers Janssen Prefabbouw:

Deze aanvraag hebben we op nieuwjaarsdag binnen gekregen. Een mooie tijd voor zelfstandigen om de zaken die niet direct met werk te maken hebben op te pakken. De aanvraag betrof het ontwerpen van brochures en flyers. De flyers zijn bedoeld voor huis-aan-huis verspreiding. De bestaande huisstijl moest verwerkt worden in de nieuwe ontwerpen. Wij hebben de website als leidraad genomen. Het resultaat is een fraaie brochure en overzichtelijke flyer. Beide hebben we ook afgedrukt en netjes laten bezorgen, waar de bezorging geheel gratis is.

Logo ontwerp De Ekster (Handmade Jewelry):

Voor deze start-up hebben wij het logo ontworpen. In het logo hebben we een juweel ontwerp van De Ekster verwerkt. Met een matte antraciet achtergrond en een gouden kleur lettertype is dit een zeer herkenbaar logo geworden. Een logo wat geheel in de betreffende branche thuis hoort. Nadat het logo klaar was hebben wij ook de opdracht gekregen om de visitekaartjes te ontwerpen. De stijl van het logo hebben we door getrokken in de visitekaartjes. De visitekaartjes hebben een klassiek ontwerp gekregen.

Logo ontwerp Autorijschool Carla Hagens:

Bij een logo voor een autorijschool ontkom je eigenlijk niet aan om de zo herkenbare L, die iedereen kent van de lesauto's, te gebruiken. Ook hier hebben we dus deze zo herkenbare L gebruikt. Alleen hebben wij de L verwerkt in de naam van het bedrijf. Dit logo hebben wij in twee varianten ontworpen. Het standaard logo, wat op de website en huisstijl gebruikt gaat worden, en een logo met .nl erachter. Dit logo wordt gebruikt voor op het dakbord van de lesauto.

Logo ontwerp Muziekcafé Oranje:

In Weert wordt deze zomer een nieuw café geopend. Achter dit nieuwe café zit een heel idee. Het moet Hollandse gezelligheid uitstralen. Met deze aanwijzing zijn wij van start gegaan. De inspiratie komt van de Vrienden van Amstel LIVE! De Leeuw, de gitaar, het zijn herkenbare elementen die de oer-Hollandse gezelligheid sterk benadrukken. De kleur oranje moest natuurlijk een prominente plaats krijgen, omdat het café deze naam heeft. Het resultaat is een logo wat onmiskenbaar verbonden wordt aan zingen, bier en gezelligheid.

Nieuwe website Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn:

In december 2014 is hilgie.com een samenwerking aangegaan met deStichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn. Uit deze samenwerking is nu het eerste resultaat voor gekomen, namelijk de nieuwe website. Volledig voorzien van de nieuwste snufjes en natuurlijk, zoals alle nieuwe websites van hilgie.com, volledig responsive. Er is nu een optie voor gastouders en voor bestuurder om in te kunnen loggen. Op deze manier wordt de website echt een schakel tussen de gastouders, de stichting en de kinderen, om wie het uiteindelijk allemaal gaat.

 Wat gaat er in Q2 gebeuren?

Ondertussen zijn we al weer druk bezig met nieuwe projecten. Zo zijn we bezig met de nieuwe website voor de Algemene Zwemvereniging Leidschendam, de nieuwe website voor Autorijschool Carla Hagens en het nieuwe logo en de nieuwe website voor de Stichting Maaltijd voor een kind. Ook zijn we weer bezig met vele nieuwe huisstijlen waaronder het ontwerpen van het nieuwe briefpapier voor Incassobureau KCollect te Eindhoven. Natuurlijk worden de resultaten weer via deze website en onze social media kanalen getoond. Het belooft weer een druk tweede kwartaal te worden.

Over hilgie.com:
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Bekijk ander nieuws van hilgie.com
- 3 redenen waarom uw website responsive moet zijn
- Burggraaf B.V. van website naar webshop
V.L.T.C. Sobri kiest hilgie.com voor nieuwe website
De Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn en hilgie.com slaan handen ineen

Laatste projecten