+31 (0)6 2444 9388

Website Onderhoud

hilgie.com - Website onderhoud

Heeft u wel eens een website bezocht waarvan u het idee had dat deze wel eens een opfrisser kon gebruiken? Dit komt omdat veel ondernemers veel tijd en energie steken in het opstarten van een website, maar vergeten deze mee te veranderen met de tijd. De informatieverstrekking en de gebruikte technologieën zijn niet meer van deze tijd. Laat dit niet met uw website gebeuren. Om bij de tijd te blijven, is het nodig uw website van tijd tot tijd te upgraden met nieuwe grafische ontwerpen en technologie. Het is niet voldoende om alleen af en toe het adres en telefoonnummer bij te werken. Wanneer u wilt blijven concurreren in de markt, heeft u een up-to-date website nodig.

Het upgraden is niet alleen nodig om uw klanten steeds te laten zien bezig te zijn met doorontwikkelen, maar ook zoekmachines reageren positief op sites die regelmatig wat nieuws te brengen hebben. De informatie die u op uw site plaatst kan komen uit artikelen, blogs of door een verbeterde dienst. Wanneer uw website regelmatig wordt veranderd, verteld u de zoekmachines dat u nog steeds in business bent. hilgie.com voorziet in het onderhoud van websites voor kleine- en middelgrote bedrijven, die vaak zelf niet de middelen hebben om hun website te verbeteren of bij te werken.

Dit hoeven ze ook niet zelf te doen, want daarom zijn wij hier. Voor een betaalbare prijs verwerken wij uw nieuwe informatie en zorgen ervoor dat uw website weer volledig up-to-date is. We verwerken de verkregen informatie en zorgen dat dit op de juiste manier in uw website wordt verwerkt, zodat uw klanten de best mogelijke ervaring krijgen. Wanneer uw bedrijf toe is aan uitbreiding, kunnen wij zelfs nieuwe functies toevoegen. Laat ons weten hoe vaak u uw website wenst aan te passen en wij zorgen ervoor dat wij beschikbaar zijn om het voor elkaar te krijgen.

Waarom kiezen voor hilgie.com?

  • Betaalbare, vriendelijke en persoonlijke service - Bij hilgie.com bent u geen nummer!
  • Maatwerk websites - Uw website is volledig uniek en er bestaat er maar 1 van op het internet!
  • Een snel en makkelijk process - Bij hilgie.com starten we meteen met uw project zonder aarzelingen!
  • 100% tevredenheid, gegarandeerd! - Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden!

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten